Escola Lys
C/ PUIG-REIG, 9 i 13
08006 BARCELONA
TEL. 93 417 50 79
escolalys@escolalys.cat

L’Escola Lys és un centre docent, amb cinquanta anys d’experiència, que té una orientació plural, no partidista i sense finalitat de lucre. Ofereix un ensenyament personalitzat i no competitiu que resta obert a tothom i és totalment transparent a les famílies.

L'Escola Lys, després d’uns vint anys de funcionament, el curs 1978-79, va passar a ser propietat dels propis pares i mares, els quals es van constituir en Societat Cooperativa Limitada, amb la finalitat de donar continuïtat al centre escolar i facilitar el seu funcionament. Des de llavors ha evolucionant i s’ha consolidat com una alternativa de formació de nens i nenes en les etapes d’educació infantil, primària i secundària, emmarcada en l’ensenyament obligatori concertat.

Bústia Filmoteca

Bústia

El Petit Lys

CLICKEDU

Espai Lys

Escola Lys

Filmoteca


Benvinguts/des a l'Escola Lys: VINE A LES PORTES OBERTES DE L'ESCOLA EL DIA 11 DE MARÇ A LES 11H______________LLAR D'INFANTS, EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA I ESO_______________BEN AVIAT INAUGURAREM EL NOU WEB PÚBLIC DE L'ESCOLA_______________VISITEU EL DIA A DIA DE L'ESCOLA_______________RECORDEU ACTUALITZAR LA PÀGINA___________________________ _____________________

festes eldiaadia
Festes

El dia a dia a l'escola

Secundària

bilioteca ocells
La Biblioteca

L'Ocell de Paper

Concursos

Projecte Educatiu esport Families i mestres
Projecte Educatiu

Activitats esportives

Espai Lys: famílies i mestres

escola sortides solidaritat
Escola

Sortides

Solidaritat

Ex-Alumnes musica
Projectes d'Escola

Ex-alumnes

Música

 

 

Escola Lys - C/ Puig-reig, 9 i 13 - 08006 - Barcelona - Tel. 93 417 50 79