Oferta educativa

Petit Lys

El setembre de 2015 l’Escola Lys obre les portes d’un nou espai: el Petit Lys. El Petit Lys és la nova Llar d’Infants que permet a les Formigues (P1) i els Cargols (P2) gaudir d’un nou espai més adaptat a les seves necessitats.

Parvulari

Al parvulari els infants tenen un edifici propi per aquesta etapa educativa amb un pati i aules de diferents tipus.

En aquesta etapa els infants participaran en dinàmiques, molt vivencial a través de metodologies innvadores com és el treball projectes o racons.

Primària

L’Escola Lys és un centre docent, amb cinquanta anys d’experiència, que té una orientació plural, no partidista i sense finalitat de lucre.

Ofereix un ensenyament personalitzat i no competitiu que resta obert a tothom i és totalment transparent a les famílies.

Secundària

Els Arcs és l’Escola de Secundària que dóna continuïtat a les escoles Lys, Nausica, Peter Pan i Reina Elisenda. És una Escola amb personalitat pròpia, tot i que manté l’ideari de les Primàries. En unes instal·lacions específiques posa a l’abast de l’alumnat de 12 a 16 anys els recursos necessaris per tal d’arribar a unes bones fi tes, tant en l’àmbit personal com en l’intel·lectual.

Es proposa com a tasques fonamentals ajudar a tots els alumnes en el camí de la seva formació personal, en l’assoliment d’uns coneixements adequats a les seves capacitats i en l’orientació per aconseguir un currículum personalitzat adient a les seves possibilitats.